Voor ouders

Alle informatie voor ouders op één plek

Alle belangrijke informatie voor ouders vind je op deze pagina en via ISY. Mocht je toch nog vragen hebben, voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Op deze pagina én via ISY vind je alle belangrijke informatie voor ouders. Kun je iets niet vinden of heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Voor kinderen is het hartstikke belangrijk dat ouders interesse tonen in wat er allemaal gebeurt op school. Kinderen brengen een groot deel van hun tijd door op school en het is dan ook logisch dat ze hier van alles over te vertellen hebben. Loop gerust na school eens met je kind de klas in en geef het aan als er iets speelt wat invloed kan hebben op het gedrag, welbevinden of de prestaties van je kind. Je kunt altijd binnenlopen om hier een afspraak voor te maken.

Neem contact met ons op

Ouderportaal: ISY We maken gebruik van het ouderportaal ISY. Dit is een online platform waarop we laten weten wat er speelt op school en in de klas. Iedere ouder krijgt inloggegevens om alle relevante informatie te kunnen lezen.
Verder lezen

Nieuwe leerling Voor het eerst naar de basisschool gaan is spannend, maar vooral hartstikke leuk! We vinden het belangrijk dat kinderen naar een school gaan die goed bij ze past. We nodigen ouders van nieuwe leerlingen dan ook uit om een kijkje te komen nemen bij ons op school om dit te ontdekken.
Verder lezen

Veilig naar school St. Anna is een echte ons-kent-ons-school. We vinden het super belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en het gevoel hebben dat ze zichzelf kunnen zijn. Elk jaar maken we samen met onze leerlingen afspraken over hoe we met elkaar omgaan.
Verder lezen

Gezond naar school Gezond naar school betekent voor ons dat kinderen voldoende bewegen en gezonde lunch meenemen, maar ook dat ze leren over het belang van gezond leven. Wat is eigenlijk gezond en wat niet? Waar komt dat door? Waarom is het belangrijk?
Verder lezen

Kinderopvang De buitenschoolse opvang (bso) en de peuterspeelzaal Hummelburg zitten in hetzelfde gebouw als onze school. Bso Hummelburg biedt een uitdagende en veilige verblijfplaats voor kinderen van 4 tot 13 jaar.
Verder lezen

Privacy en AVG Het is belangrijk dat je erop kunt vertrouwen dat Dynamiek de privacy van jou en je kind goed beschermt. Dat houdt in dat wij alleen gegevens van je vragen die we echt nodig hebben en daarbij duidelijk aangeven wat we met die gegevens doen.
Verder lezen