6.4 Gezamenlijk overblijven


Naar de schoolgids index


 

De teamleden lunchen tussen 12.00 uur en 12.15 uur in de klas met de leerlingen.

Om 12.15 uur tot 12.45 uur spelen de kinderen buiten, eigen teamleden zorgen hierbij voor het toezicht. Bij slecht weer blijven de kinderen in hun eigen groepen/ speelzaal waar voldoende spelletjes en andere bezigheden zijn om de tijd prettig door te brengen.

 

Waar letten we op:

1. De maaltijd wordt door de leerkracht begonnen met een moment van rust. De kinderen lunchen gezond: broodwaren, gezonde koek, drinken, fruit en groenten. Snoep is niet toegestaan.

2. De kinderen ruimen hun spullen op na de maaltijd. De trommels etc. worden in de tas gestopt. Niet opgegeten spullen gaan weer mee naar huis.

3. Tijdens de pauze buiten wordt uitsluitend gespeeld met materiaal van de school.

4. Uitsluitend bij extreme regen wordt, na toestemming van de onderbouw teamleden onder toezicht van surveillanten gebruik gemaakt van de speelzaal voor de groepen 1 en 2. Groep 3 t/m 8 zal in de eigen klas blijven. Vijf minuten voor aanvang van de lessen worden de spullen opgeruimd: om 12.40 uur.

5. Ongewenst gedrag wordt niet geaccepteerd. Onder ongewenst gedrag wordt o.a. verstaan: geen respect hebben voor de surveillanten of geen respect voor elkaar tonen.

 

 


Download deze pagina Download de gehele schoolgids