3.5 Bibliotheek op school


Naar de schoolgids index


Bibliotheek op school

 

 

Lezen opent je wereld…

 


Basisschool St. Anna heeft een schoolbibliotheek. Samen met BiblioNu kunnen we zo een belangrijke bijdrage leveren aan het leesplezier van uw kind. We willen dan ook graag dat zoveel mogelijk kinderen gebruik maken van onze schoolbibliotheek.

Met de Bibliotheek op school slaan onderwijs, bibliotheek en gemeente de handen ineen en komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid op school én thuis. Doel: kinderen stimuleren om meer te lezen en om kinderen bewuster met internet, social media en games om te leren gaan.

Meer informatie over de schoolbibliotheek of het uitleenreglement vindt u op de boekenplank van ISY. Heeft u vragen over de schoolbibliotheek? Neem dan contact op met onze mediacoach Sandra Lamers slamers@biblionu.nl. Zij is een medewerker van de bibliotheek en ondersteunt ons bij de ontwikkeling van kinderen op het gebied van leesplezier en digitale geletterdheid.

 

Op maandagochtend kunnen de kinderen onder schooltijd boeken lenen om thuis te lezen.

Wil je weten of een bepaald boek aanwezig is in onze schoolbibliotheek? Kijk dan in onze catalogus

Voor meer informatie over de openingstijden, reserveringen van de bibliotheken Horst en Venray kunt u terecht op  www.biblionu.nl

Sint Anna DSC_3896

 

 

 

 

 


Download deze pagina Download de gehele schoolgids